Bright people

Avisomo

Avisomo er et selskap som utvikler systemer for innendørs dyrkning av planter. Med fokus på teknologi og bærekraft utvikler vi systemer rettet mot kommersiell produksjon, utdanningssektoren og til hjemmebruk.


FLYT

Flyt er et konsulentselskap innen IT og utvikling som hjelper sine kunder med å kartlegge behov og finne gode digitale løsninger.


Gjøvikregionen Utvikling

Målet til Gjøvikregionen Utvikling er å bruke ressursene på å styrke og videreutvikle næringslivet, og sette Gjøvikregionen på kartet som en av de mest vekstkraftige i landet.

Gjøvikregionen Utvikling er også vertskap og drifter av Bright House.


Kontur 

KONTUR tilbyr byggfaglige tjenester innenfor arkitekturprosjektering og prosjektadministrasjon, fra regulering, design og arkitektur til prosjekterings – og byggeledelse.


DIRI

Diri er et spin-off-selskap fra Cyber Security-miljøet ved NTNU på Gjøvik og ble utviklet i samarbeid med NTNU TTO og Kong Arthur AS. 


NRK

NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer. 

 


NTNU

Etter NTNU fusjonen i 2016 ble Institutt for design (ID) en del av Fakultet for Arkitektur og Design (AD). Avdelingen har ekspertise i interaksjonsdesign og deler en del forskningsinteresser, for eksempel innenfor helse- og velferdsteknologi.


Steplock

StepLock er markedsledende innen elektromekanisk låsing. I vårt sortiment finner du elektriske sluttstykker, solenoidlås og andre typer elektromekaniske låser som øker driftssikkerheten i alle typer dørmiljøer.


VAAGER Innovasjon

VAAGER er en rendyrket innovasjonsbedrift. Vi har fokus på teknologi og jobber innenfor de fleste disipliner, men er særlig rettet mot fagområdene vareproduserende industri og IT-sikkerhet.


Tuyo Design Studio

Tuyo Design designer og produserer produkter, tilpassede designløsninger og interiør. 

Tuyo har laget flere detaljer i Bright House - kom innom oss for å se!


Vektor Prosjekt

Vektor Prosjekt A/S har sine røtter i fremstilling og mangfoldiggjøring av tegninger, dokumenter, plakater og reklameprodukter.