Personvernerklæringen forteller hvordan Bright House samler inn og bruker personopplysninger.

Hvorfor har vi en personvernerklæring?

Målet er å gi overordnet informasjon om vår behandling av personvenopplysninger, og sikre at personvernet ivaretas av Bright House i samsvar med krav til behandling av personopplysninger, jfr Personopplysningsloven.

Bright House, ved community manager, er ansvarlig for virksomhetens behandling av persondata. Erklæringen inneholder opplysninger som du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, jfr Personopplysningsloven § 19, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger jfr Personopplysningsloven § 18 1.ledd.

Personopplysninger på www.brighthouse.no

Bright House samler inn anonymisert trafikkdata fra besøkende på www.brighthouse.no. Formålet med dette er å utarbeide og innhente statistikk for å kunne forbedre og videreutvikle innholdet på nettstedet. Dette gjøres gjennom bruk av informasjonskapsler (cookies), dette er små midlertidige filer som nettleseren din lagrer på enheten din i det du besøker en nettside som tar dette i bruk. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Du kan ikke identifiseres ut ifra denne informasjonen, og den vil kun bli brukt til å hjelpe oss med å kunne tilby en så effektiv og brukervennlig nettside som mulig. Du som bruker bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Dersom du ikke tillater informasjonskapsler må du være oppmerksom på at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt. Vi benytter Google Analytics (www.google.com/analytics) for å analysere brukerinformasjonen. Denne informasjonen kan for eksempel gi oss informasjon om hvor mange som besøker nettsidene, hvor lenge besøket varer, demografisk data som hvor brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes. Informasjonen fra Google Analytics deles ikke med tredjeparter og benyttes kun av Bright House. Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA og er underlagt Googles retningslinjer for personvern som kan leses her www.google.com/intl/no/policies/privacy.