Å drive innovasjon kan være en heltemodig og ensom reise. På veien møter en mange skeptikere, bedrevitere og motstandere, men Vaager Innovasjon er gründerens støttespiller.

På dette frokostmøte får du høre hvordan Vaager bidrar til å skape morgendagens innovasjoner. Og to gründere kommer for å fortelle om sine nyskapende og grønne produkter.

Cato Waldal Sveen presenterer Electric Vehicle Group (EVG) som er i sluttfasen med utviklingen av den elektriske snøscooteren ArcticX. Dette vil være verdens første serieproduserte snøscooter basert på prinsippet rundt den tradisjonelle el-sparkesykkelen. Proppfull av krefter, brukervennlighet, intelligente IoT – løsninger, og rigget for et internasjonalt marked. Made in Gjøvik.

Quintino da Fonseca presenterer T-Rotor Technologies AS som utvikler produkter og teknologi innen brannforebygging og brannslukking basert på bruken av vann og miljøvennlige kjemikalier. Det er kjent at pulver og co2 (i produkter og apparater som brukes i dag), inneholder kjemikalier som er ødeleggende for miljøet og skadelig for oss mennesker, noen av dem er også forbudt ved internasjonale konvensjoner. T-Rotor Technologies er en viktig pådriver for grønn omstilling i brannvernindustrien.

Vi serverer kaffe, og noe godt å bite i. Det er gratis å delta, men krever påmelding. Velkommen til Vinterhagen i Bright House 15. september kl 08.30.

Meld deg på her.