Sikkerhet og kvalitet kan være livsviktig og noe vi aldri går på kompromiss med. Siden starten av den svenske gruveindustrien, og frem til i dag jobber vi etter vår filosofi ”Når det må fungere”.

At vi stadig utvikler innovative løsninger som forbedrer produktenes funksjon og forlenger deres levetid er en avgjørende faktor for vår markedsledende posisjon. Vi vet at vår velprøvde teknologi og gode materialvalg holder over tid.

Med markedets bredeste utvalg av elektriske sluttstykker, finnes våre produkter i dag montert i alt fra kjøpesentre, sykehus, fengsler, banker og andre høyrisiko-objekter, til skoler, kontorer og borettslag. Vi har en løsning for etthvert dørmiljø.

StepLock Norway er en godkjent Mesterbedrift. Vi har lang erfaring og veldig høy teknisk kunnskap om dørmiljø og ikke minst våre egne produkter. Alle våre tekniske selgere har fagbrev. I Drammen, har vi hovedlager for Norge. Vi er alltid tilgjengelig for våre kunder og andre samarbeidspartnere.


Har du behov for hjelp til prosjektering? Vi hjelper deg med spørsmål angående våre produkters egenskaper og gjeldene krav til rømning, brann og sikkerhet.

Kontakt oss og vi hjelper deg med å finne rett løsning for deg og ditt prosjekt.


Les mer på www.steplock.no