Hvordan kan NRK lage relevant lyd-innhold som gir verdi for våre brukere av stemmestyrte, interaktive tjenester - på mobilen, i bilen og på smarthøytalerer?

Velkommen til åpen forelesning med NRK Radios produktutviklingssjef Marit Rossnes, utvikler og Tech lead for stemmestyring Vincent Køller og interaksjonsdesigner og konseptutvikler Sara Svennevik.

Marit Rossnes
Marit er Prodktutviklingssjef i NRK Radio. Det er hennes team som utvikler nye lyd-tjenester for NRK, eksempelvis NRK Radioappen, nettradio og tjenester for smarthøyttalere.

Sara Svennevik
Sara er interaksjonsdesigner og konseptutvikler for NRK Radio, hun har sammen med resten av designteamet blant annet ansvaret for utarbeidelse av nye konsepter og brukeropplevelsen i app og på web.

Vincent Køller
Vincent er Tech lead for stemmetyring i NRK og har jobbet med alle de eksperimentene og produktene vi har gjort på smarthøyttalere de siste par årene.

Forelesningen er et samarbeid med studenter ved institutt for design ved NTNU som lager innovative tjenester sammen med Oppland Arbeiderblad og Gjøvikregionen Utvikling.